Boende Puertorico Gran Canaria

Planerar hela familjen en semester i Puerto Rico är Hotel Altamar ett bra val. Här finns allt som behövs för hela familjen vilket gör din resa både bekväm och rolig. Hotellet erbjuder både halv pension och all inclusive och har även buffé och à la carte restaurang. Altamar är ett lägenhetshotell som har rum för upp till fem personer. Under vinterhalvåret erbjuder Altamar som är ett Family Garden hotell skandinavisk barnklubb där barnen blir väl omhändertagna av skandinavisk personal, med många roliga aktiviteter. Ett perfekt sätt att sysselsätta barn och träffa nya kompisar. Facileteter såsom två uppvärmda bassänger och barnpool, hotellbar och minimarket.
Hotellet är beläget med ett fantastiskt läge utöver atlanten. 500 meter till stranden och ett avstånd på 1,5 km till centrum.

Ett mer exklusivt boende är lägenhetshotellet Marina Suites som ligger belägen ända nere i Puerto Ricas hamn. Marina Suites är högt rankat av besökare och är ett otroligt snyggt designerhotell med modern atmosfär. De erbjuder lägenheter för upp till sex personer. Deras uppvärmda pool ligger precis ovanför havet med en magnifik utsikt. Även fast hotellet är i det mer exklusiva genren är det barnanpassat med lekplats och barnpool. Med 300 meter till centrum och 500 meter till stranden ligger Marina Suites i ett kanon läge i den vackra hamnen.

Ett billigare alternativ är Villa Maria, ett gusethouse som ligger beläget i Puerto Rico. Ett mindre guesthouse med intim och mysig atmosfär. Villa Maria har faciliteter som utomhusbassäng, fritt internet, TV och air conditioning. Ett delat kök med både diskmaskin och mikro. Privata badrum med både dusch och badkar. Från alla rum kan du njuta av poolområdet och den mysiga trädgården. Njut av av en drink från baren under tiden förberedelserna inför kvällens barbecue-middag är igång. Priset per natt ligger runt 30€.

Vill du hyra privat lägenhet eller semesterboende i Puerto Rico finns det många annonser på AirBnB’s hemsida där du kan hitta ett flertal olika slags boende till rimliga priser. Perfekt sätt för er som vill bo mer privat.